Tajemný ezoterik Karel

Rozhlasový rozhovor o harmonii, synchronizaci, hologramu jako podstatě bytí, o indigových dětech, buněčné paměti a cestě k sobě do vnitřního ticha, o moci a nemoci, o vládě sama sobě...

IGOR CHAUN: "Naprosto famózní průnik alternativního myšlení do hlavního média - stanice Českého rozhlasu. Tři hodiny pořadu, kam neprozřetelně zvali Jardu, aby rozmlouval o blízkostí Země, matky Gayi, se svými blízkými, a kam on prozřetelně pozval kamaráda mystika Karla. Mělo to naprosto mimořádný ohlas u posluchačů a ČRo byl donucen to vyvěsit na svých webových stránkách.
Odtud jsem to stáhl a dávám na Gossscha1, kam to patří! Jarda mi teď v Chotěboři říkal, že tím to v Rozhlase skončilo, prý mu poděkovali a už ho nepozvali. Příznačné. Ale díky moc za tenhle průnik, průsak! :-) Je to prostě skvělé. Toho Karla znám, jednou mě k němu Jarda vzal do jakési minigarsonky na Praze 7, kterou obýval s půvabnou svou ženou. Tehdy na mne ještě byly jeho názory „moc"... Buď se uklidnil, učinil srozumitelnějším, nebo zůstal stejný a vyvinul jsme se já, my. K lepšímu... Jako že to lépe chápeme a Pravdu a Podstatu v tom poznáváme. Díky Jardo a Karle!"

odkaz k přímému poslechu:

https://www.youtube.com/watch?v=1suHibTd0Q0

ke stažení MP3:

http://uloz.to/x6Mp77S/jaroslav-dusek-a-esoterik-karel-v-dobrem-jitru-cro2-11-06-2006-perlydoby-mp3

Zdeněk

Někdy kluk, někdy chlap se srdcem. Bývalý pomocník strojvedoucího, misionář; nyní žijící z výsledků své obchodní činnosti. Celoživotní hledač radosti, kterou již ve svých letech začínám žít.

Helena

Keramiku jsem poznala, když mi bylo dvacet. Je to nádherné řemeslo, které mě k sobě přitáhlo ve chvíli, kdy jsem hledala své místo na světě. Práce s mokrou hlínou ve mě probouzí fantazii a lásku k přírodě.

Hledáte klidné a tvůrčí prostředí, odpočinek od ruchu velkoměsta a dovolenou v přírodě? Pak je ubytování v soukromí pro Vás to pravé. Naši keramickou dílnu s ubytováním doporučuje i partnerský portál MegaUbytko na stránkách ubytování Červená Voda. Najdete nás také v oblíbené sekci ubytování Jeseníky. Neváhejte a přijďte si k nám užít kreativní atmosféru a odpočinek v jednom. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Naše služby
Keramická dílna

Keramická dílna

Na hrnčířském kruhu vytváříme především hrnčířské zboží pro dům i zahradu. Máte-li svá osobitá přání, rádi vám vyjdeme vstříc.

Ubytování

Ubytování

Nabízíme k pronájmu malý byt, který je součástí staré venkovské usedlosti postavené německou rodinou na přelomu 18. a 19. století

Tvořivá setkání

Tvořivá setkání

V naší dílně vítáme všechny, kteří by si rádi vyzkoušeli práci s hlínou – modelování, točení na hrnčířském kruhu a relaxační tvoření.

Život v přírodě

Život v přírodě

Dům s velkou zahradou a lesem vám nabízí úzký kontakt s přírodou. Vyměňte každodenní spěch za malé zastavení a vnímejte přírodní rytmy.

Adresa

Zdeněk a Helena Habartovi
Moravský Karlov 103
Červená Voda 561 61

Kontakty

Zdeněk

zdenekhabarta@seznam.cz
tel. 777 815 909

Helena

habartovi@email.cz
tel. 773 206 793